Home
Publieke activiteiten

Publieke activiteiten

Privé activiteiten

Privé activiteiten

Magazine
Zoeken
Contacten
Berichten
1 test
Al voor de 28e keer organiseert de WielerToeristenClub Amerika uit Bornem, hun "fietsdodentocht". Van het vlakke Bornem rijden we, langs de mooiste wegen, zuidwaarts naar het heuvelachtige Pajottenland en terug. Het parcours van 100 km is volledig bewegwijzerd en de seingevers staan in voor de veiligheid aan de gevaarlijkste kruispunten. Het is een een recreatieve fietstocht en geen race. We benadrukken de sportieve uitdaging en houden eraan om de snelheid niet op te drijven. Een gemiddelde snelheid van 20km/u zorgt ervoor dat de lange afstand voor iedereen haalbaar blijft. Enkele van onze leden hebben deze fietsdodentocht vorig jaar gereden en is dus heel goed doenbaar voor degenen met een normale tot goede conditie. Houd rekening met enkele flinke klimmers.

Begeleiding : Fran

Info : fran@vertrek.be

Prijs Deelname: 8 euro (inschrijving en begeleiding)

Na bevestiging van je inschrijving dient het inschrijvingsgeld binnen de 10 dagen overgeschreven worden op rekeningnummer BE92 6715 8165 5723 van Fran Vanbeneden met vermelding "fietsdodentocht Bornem". Opgelet : je inschrijving vervalt automatisch indien wij je betaling niet binnen deze termijn ontvangen hebben. Er zal geen herinnering gestuurd worden.

Inbegrepen : verzekering tegen lichamelijke ongevallen, bezemwagen, seingevers, 3 Rode Kruisposten, 1 Fietsherstelpost, 1 bevoorradingspost en 1 controlepost, aandenken (drinkbus)

Afspraak : 8.45u aan Parking in de Achterweidestraat -- 2880 Bornem, op 1.5 km (5 min) van de start. Dit is een gratis parkeergarage met meer dan 400 plaatsen.

Vertrek : 9u

Einde : voorzien rond 18 u

Meebrengen : fiets tip top in orde -- helm - reserve band - pic-nic -- drank voor onderweg -- regenjasje - zonnebrandcrème -- fiets-gps mag (je weet maar nooit)
 
Algemeen  
Website Website van Fietsdodentocht Bornem
Wanneer  tot  
Waar Achterweidestraat  Bornem   Vlaanderen  - locatie  of
   
Organisator
Deelnemers
Misschien
 
Max. aantal deelnemers :  Onbepaald
Leeftijd grens :  -
Uitgenodigden :
2beMine Op Facebook
Algemene voorwaarden
Privacy
Links
Contact
Over ons

Copyright © 2022 2beMine